Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Steve

Pagina's: 1 [2]
16
Algemeen / Melden bij verzekering als Abarth is getuned?
« Gepost op: 17 november 2011, 22:03:52 »
Hallo allen,

Ik werd gisteren gewezen op het feit dat je eventueel in de problemen kan komen als je een ongeluk hebt gekregen maar niet hebt opgegeven dat je Abarth is gechiptuned.

Heeft hier iemand (helaas) ervaring mee of al dan niet opgegeven bij je verzekering? Immers je kw's komen niet meer overeen met je papieren. En dat kan volgens degene met wie ik sprak een reden zijn om niet uit te betalen bij eventuele ongelukken.

Ik hoor graag.
17
Blue & Me / uConnect / I.C.E / Navigatiesysteem TomTom
« Gepost op: 19 augustus 2011, 13:05:09 »
Mensen,

Ik ben aan het kijken voor een TomTom omdat je die heel mooi zou kunnen aansluiten in je Abarth. Maar heb je dan een speciaal type nodig of is het 'gewoon' een verlengstukje die je gebruikt om je TomTom aan te sturen?

Graag meer info....

18
Blue & Me / uConnect / I.C.E / Daar zijn we weer Blue and Me probleem
« Gepost op: 03 augustus 2011, 17:35:05 »
Aangezien ik nog steeds stoei met blue and me, het volgende:

Ik heb geprobeerd mijn voicecontrol op NL te krijgen en daar begint de ellende mee.

Fantastisch geholpen door mensen hier (serieus) maar zonder resultaat, ik krijg nog steeds geen Nederlands beschikbaar. Ik heb het volgende gedaan, inmiddels:

Ik heb de update geprobeerd om de taal Nederlands erop te zetten: resultaat -1, geen Nederlands beschikbaar.

Ik heb blue and me ge update naar 5.5: resultaat -1 mijn telefoon paired nu niet meer.

Ik heb mijn iphone 4 ge update naar 4.3.5: resultaat 0

Ik heb de min pool van de accu voor een half uur verwijderd en er weer opgezet: resultaat 0, het gekke was wel dat ik mijn datum en tijd opnieuw moest instellen maar mijn radiozenders niet.

Enfin ik sta dus met 2-0 achter, Ronald is op vakantie. Wat kan ik nog meer doen, los van het geduldig wachten op Ronald tot hij volgende week weer terug is?

Ik hoor graag, alvast bedankt. Oh ja en in de sportstand gooit ie bij 5000 toeren de begrenzers erin na de remap....voor de rest moet ik nog steeds zeggen dat ik heel erg tevreden ben met mijn auto, ik ben niet zo'n pessimist.  ;D jeuk is erger dan pijn zal ik maar zeggen.

19
Hallo,

Ik heb vanmiddag geprobeerd Nederlands erop te zetten aangezien ik een Duitse mevrouw hoorde vragen met voice control. Denk dat je dat allemaal leuk heb geinstalleerd krijg je Nederlands niet beschikbaar.....

Kan iemand me uit de brand helpen met deze want nu kan mijn telefoon blue en me ook niet meer herkennen via Bluetooth....

Ik hoor graag.

20
Abarth Punto Evo / Tuning Abarth Punto Evo
« Gepost op: 16 juni 2011, 15:53:45 »
Ja wederom een vraag over tuning.

Ik ga de auto bij Ronald van Vireo laten chippen. Alleen nu snap ik een ding niet: in de grafieken van Vireo staat dat er een maximum koppel van 279 nm bereikt kan worden en 184 pk. Waarschijnlijk is dit met luchtfilter wijziging (groter luchtfilter van bijvoorbeeld K&N of Pipercross).

Alleen nu staat bij menigeen op het forum dat jullie er 297 nm uit kunnen persen. Zijn er nog meer modificaties die ik aan moet passen om dit te krijgen of is dit puur alleen chippen+ander luchtfilter voor 297 nm?

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes

Pagina's: 1 [2]