Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Bruno

Pagina's: [1]
1
Algemeen / Buga
« Gepost op: 15 mei 2017, 14:33:04 »
We zijn voor ons onderhoud naar Buga Geel geweest. Heel mooie grote garage maar niet echt 100% professional bezig. Even verduidelijken.
1. Mijn vriendin Priscilla zegt dus dat de wagen 24.000km heeft en dat ze hem 2 maanden geleden okkasie gekocht heeft en dat we dus voor de eerste keer naar de garage komen. Na wat tik werk op de computer zegt die man letterlijk: "a dus dat is het eerst onderhoud? En je had die nieuw gekocht maar niet hier?" Ik herhaal alles nogmaals?????? en het was trouwens de wagen zijn 2de onderhoud.
2. Goed, we hadden een lakstift besteld voor hare rode Abarth (zie profiefoto). De man aan het onthaal zegt na het onderhoud dat de stift in wagen ligt. We komen thuis en ik wil de deur een beetje bijlakken, steekt er een witte verfstift in??????
3. Ik vraag of de bougies mee vervangen zijn, dat moet nu nog niet zegt de man, tegen de 30.000km is ook goed??? Ik dacht dat ze om de 12.000km op onderhoud moeten??Nu, van thuis tot aan de garage is 3 kwartier rijden, maar enkel voor bougies 1u30min rijden is toch beetje gek???? Doet dan maar op 36.000 km zegt hem????? Ben ik hier mis????
4. Een vriendin van ons heeft hare Abarth in een officiele garage laten chippen, blijkbaar doet Buge Geel dat niet????
5. We vragen prijs voor originele zwart matte velgen (17"). 2 weken moeten wachten op een prijsofferte??? Komaan????

Pffff, ach het zal aan mij liggen. Help.

2
Algemeen / Velgen
« Gepost op: 15 april 2017, 11:52:18 »
Hallo iedereen,

Even een vraagje ivm de originele  17" matt black velgen, deze staan in de optie lijst niet aangeduid dat deze verkrijgbaar zijn op de 595, maar mijn vriendin zou deze wel graag onder hare 595 willen laten zetten. Ze heeft nu een 595 gekocht  bwj 2014. Kan iemand dat bevestigen. Thanks

Pagina's: [1]