Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Ralph

Pagina's: [1]
1
Voorstelrondje / "her"voorstellen Ralph's nieuwe Abarth
« Gepost op: 23 september 2018, 20:30:25 »
Beste allemaal, sinds 1 week ben ik weer terug bij Abarth na 3 jaar zonder te hebben gezeten. Afgelopen 3 jaar een Leon Cupra ST gereden, bloedsnel maar ook een anonieme verschijning. Abarth bleef door mijn hoofd spelen, de uitstraling/historie van het merk, rijbelevenis, het geluid dat vind je niet ergens anders zo snel (zonder een 5 of 6 fout kwijt te zijn aan aanschafkosten). BTW de ruimte van de station had ik ook niet meer nodig..... 8)

Op naar de dealer met in mijn hoofd om een gele Turismo te kopen, na 2 uur weer buiten met de handtekening onder een koopovereenkomst van een nieuwe uit voorraad nog leverbare limited edition grijze 500 Abarth Yamaha XSR. Dus geen geel en qua uitvoering "iets" anders dan een Turismo dus o.a. Sabelt stoelen, veel carbon en een Akrpovic uitlaat.

nu eerst inrijden maar genieten begint meteen al.... ;D ;D ;D :police:

2
500 Abarth / turbodruk standaard 500 abarth
« Gepost op: 21 januari 2018, 21:01:47 »
Beste allemaal, ik ben weer voornemens om terug te komen bij Abarth na paar jaar zonder te hebben gezeten. ;D ;D
Nu vandaag een proefrit gemaakt met een 2014 500 Abarth met 20K op de teller maar nu viel mij op dat in sportstand de turbodruk meter maar 0,8 aangaf. Ik meen mij te herinneren dat dit bij een niet gechipte Abarth ongeveer 1,1 bar moet aanwijzen (zat met 4 man in de auto dus niet echt goed kunnen voelen of de acceleratie veel langzamer ging dan zou moeten). Kunnen julie dat bevestigen?
thanks,

ralph

Pagina's: [1]