Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Steve

Pagina's: [1] 2
1
Exterieur / Velg dof door velgenreiniger
« Gepost op: 10 augustus 2015, 14:27:11 »
Ik heb helaas een velg dof doordat ik stom ben geweest om te laat de velg af te nemen. Gevolg= dof/wit uitgeslagen velg.

Nu las ik op het Porsche forum over middelen als Commandant 4, Belgom Alu en producten van Mothers.

Ik heb de 17 duims Punto Evo 'schorpioen' velgen eronder zitten, maar ik zou niet weten welk middel nu het meest zal voldoen.

Ik hoor graag welke tips jullie hebben.

Salute,
Steve

2
Abarth Punto Evo / Embleem voor vervangen
« Gepost op: 31 mei 2015, 16:13:52 »
Hallo allemaal,

van de week kwam ik erachter dat mijn embleem voor op de auto aan het bladderen is. (het zwarte gedeelte heeft losgelaten).

Nu heb ik gezien dat ik bij Qverde een nieuwe kan bestellen. http://www.qverde.nl/shop/categorieen/producten/?A00EEC051EDB4606BD0C7EC00B506797

Vraag: is het makkelijk om deze te vervangen? Ik las op GPC forum dat de hele voorbumper er af moet maar dat moet makkelijker kunnen volgens mij.

Ik hoor graag.

Salute

3
Interieur / Rechter speaker en tweeter doen het niet meer....(Punto Evo)
« Gepost op: 05 februari 2014, 19:45:41 »
Help!

Mijn rechter speaker en tweeter voor ( die in de deur zitten) doen het niet meer. Weten jullie zo of ik dit gemakkelijk kan openen en verhelpen? Ik zit te denken aan een kabelbreuk, aangezien ik het spul niet overbelast en bij een laag volume ineens geen geluid meer had. Aangezien ik een half jaartje uit de garantie ben, zal het erom spannen of ik dit vergoed ga krijgen. Vandaar mijn vraag.

Ik hoor graag.

Salute,
Steve

4
Algemeen / Velgen dippen, coaten of spuiten
« Gepost op: 17 januari 2014, 23:10:43 »
Hallo allen,

Ik heb al een tijd geleden mijn velg rechtsachter niet goed behandeld  :'( (lees een te agressief goedje gebruikt). Dit heeft tot gevolg gehad dat het lijkt alsof de velg geoxideerd is dan wel zeer dof geworden is. Nu wil ik dit laten behandelen. Weten jullie zo of ik dit het beste kan laten coaten dan wel spuiten of geheel wat anders? Graag hoor ik prijsindicaties bij de verschillende varianten die jullie mij adviseren.

Ik overweeg eventueel om al mijn velgen te laten dippen. Maar of dat het een verstandige keus is (kost al snel 150,- per set en ben een fervent autowasstraat maniak, I know I am not the real deal detailer) betwijfel ik.

Ik hoor graag.

Salute,
Steve

5
Abarth Punto Evo / Velgen kopen, welke?
« Gepost op: 24 juli 2013, 20:48:02 »
Hallo mensen,

Ik ben me gek aan het zoeken naar velgen voor onder mijn Abarth Punto voor de winter. Natuurlijk heb ik de Sparco's, Oz's en natuurlijk ook de 'originele' velgen voorbij zien komen, maar mijn budget is daar te krap voor. Ik wil mijn budget inclusief band neerzetten op of rond de 1000,- euro voor een set. Er komen dan winterbanden op die niet perse een A-merk hoeven te zijn.

Weet iemand een goede tip? Ze moeten te koop staan in NL. Ik zag dat de ET waarde echt 39 of 40 moet zijn.

Ik hoor graag!

Salute,
Steve

ps. bij voorbaat nieuw, ik heb marktplaats en 2ehands.nl al afgestruind maar nog niks weten te vinden.

6
Abarth Punto Evo / GSI (gear shift indicator)
« Gepost op: 30 mei 2013, 12:40:21 »
Hallo allen,

kort vraagje: Ik heb laatst een BMC inlegfilter laten plaatsen door Vireo. Nu is de GSI niet meer zichtbaar (ik rijd meestal op N stand, dit omdat ik in de stad woon) sinds die plaatsing. Op zich vind ik het een vooruitgang, maar weten jullie of dat 'normaal' is?

Ik hoor graag.

7
Exterieur / Air intake P.E.
« Gepost op: 26 maart 2013, 12:43:57 »
Hallo,

istie weer. Ik heb een korte vraag: ik ben me serieus aan het orienteren voor een andere air intake.

Ik zie hier op het forum een intake voor de PE voorbij komen van HG motorsports+CDA box, een scara+CDA box en ik heb bij Biesheuvel een gevonden van Forge met een open lucht filter. Nu hoor ik verschillende verhalen over de kwaliteit van de open lucht filter, dus als iemand me kan adviseren....

De prijzen voor de CDA box en de HG motorsports en Biesheuvel weet ik. Maar wat is nu de beste keus? Ik hoor graag van jullie. Het gaat mij persoonlijk om kwaliteit, duurzaamheid en niet te vergeten de werking (het eerder oppakken, extra paardjes is leuk maar geen must).

Ik hoor graag.

Salute,
Steve

8
Exterieur / Zelf remvloeistof vervangen
« Gepost op: 10 februari 2013, 20:49:35 »
Weet hier iemand of het (betrekkelijk) makkelijk is om zelf de remvloeistof te vervangen? Zo ja, welke remvloeistof dien ik te gebruiken?

Ik hoor graag.

9
Algemeen / Schoonmaken auto in deze woelige tijden
« Gepost op: 22 januari 2013, 14:42:00 »
Jaja...ik weet dat er een uitgebreid topic is op het GPC forum over schoonmaken van je auto. En ja ik lees ook het carcleanforum, waar ik persoonlijk echt de 'idioten' vind zitten, als het op wassen en boenen aan komt.

Maar....ik zou van jullie weleens willen weten hoe jullie de auto na deze weken weer schoon gaan maken.

Ik ben zelf liever lui dan moe en ik weet, slecht voor de lak, pak ik de carwash (dan wel weer de doekenversie). Maar.... ik wil eens tijd gaan nemen om de bella eens rustig te wassen en te waxen en kijken of ik mijn instapschade kan weg krijgen.

Hebben jullie tips, trucs of andere opmerkingen? Ik hoor graag. Tevens hoor ik graag of iemand ervaring heeft met Iron X. daar ik niet ver van het spoor af woon.

Salute.

10
Algemeen / Ingebroken in de Abarth
« Gepost op: 22 september 2012, 21:50:08 »
 >:( :'( Er is dus vanmiddag ingebroken in mijn Abarth. En dat nog wel na hele mooie en prettige kilometers in het geliefde Italie, gebeurt dit uitgerekend in het Utrechtse waar ik woon bij de Jaarbeurs.  

Gelukkig  :-\ hebben ze alleen maar het slot geforceerd aan de linkerkant en niet het ruitje getikt. Mijn zonnebril en omgerekend maar liefst een euro aan kleingeld is er uit gejat. Stumperds.

Nu vraag ik me af, of iemand weet wat de eventuele kosten gaan worden? Uiteraard blijft het verzekeringswerk, maar als iemand me op de hoogte kan brengen, heel graag.

Tevens vraag ik me af of er, indien er een nieuw slot ingezet wordt, de 2 klapsleutels ook vervangen dienen te worden.

Laatste vraag: hebben ze ook iets aan mijn radiocodes?

Aangezien ik uit ga van het begrip: er bestaan geen domme vragen, alleen domme antwoorden, hoop ik bij de 'specialisten' wat antwoorden te krijgen.

Bij voorbaat dank.

Salute,
Steve

11
Algemeen / Waar staat een demo van de Abarth P.E. EsseeEsse
« Gepost op: 01 augustus 2012, 14:50:14 »
Hallo,

Weten jullie waar ik een EsseeEsse kan uitproberen buiten Nieuwkoop om? Het gaat puur om de Koni set die ik overweeg.

Ik hoor graag.

Salute.

12
Abarth Punto Evo / 15.000 km beurt kosten
« Gepost op: 03 mei 2012, 22:10:20 »
Persoonlijk geloof ik niet in een 15.000 km oliewissel, maar puur voor de 'garantie' en het 'boekjes stempel werk' wil ik er wel aan.

Kan iemand vertellen wat de schade in mijn portemonnee gaat worden? Dan kan ik overwegen om ook meteen maar een cda systeem van BMC mee te nemen in het verhaal.

Ik hoor wel weer.

Salute.

13
Abarth Punto Evo / Roestvorming uitlaat
« Gepost op: 03 mei 2012, 22:07:08 »
Hallo,

Rijd nu met veel plezier bijna een jaar met Abarth Evo maar ik heb helaas roestvorming op mijn demper. Is dit normaal? Persoonlijk vind ik van niet....

Ik hoor graag wat jullie ervan (onder)vinden.

Salute.

ps. ik ga sowieso hiermee naar Vireo, maar dat terzijde.

14
Algemeen / BMC luchtfilter zoals bij EsseeEsse pakket, waar te koop?
« Gepost op: 19 maart 2012, 22:53:31 »
Kan iemand mij vertellen waar ik deze kan kopen, bij voorbaat in de buurt van Utrecht of ergens in een Nederlandse webshop?

Het gaat toch om productcode FB555/01 neem ik aan?

Ik hoor graag.

 :D

15
Exterieur / Winterbanden
« Gepost op: 17 november 2011, 22:27:28 »
Ok,

er zijn al wat andere topics over winterbanden maar toch.

Ik wil graag weten of jullie ervoor kiezen om 1. een winterband om je bestaande velg heen te gooien en je zomerband eraf. Of 2. nieuwe velgen en winterband apart kopen.

Vraag 1: Moet het per se 17 inch zijn bij een APE? Of 16 ook mogelijk.

Vraag 2: Wat is de schade in Euro's voor beide opties? Ik leg ze er zelf om bij optie 2. Bij optie 1. laat ik het doen, ik heb namelijk niet zo'n machine thuis staan.

Ik hoor graag.

Pagina's: [1] 2