Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - PFelix

Pagina's: [1]
1
500 Abarth / Wie maakt deze bumper?
« Gepost op: 26 april 2017, 19:53:52 »
Hi, ik zag zojuist een plaatje met een mooie voorbumper.

De grijze auto op deze foto http://italia-zandvoort.nl/vrijrijden/

Heeft iemand een idee van welke tuner deze bumper afkomt en/of typenummer?

2
Voorstelrondje / Abarth turismo 595c
« Gepost op: 24 april 2017, 22:21:27 »
Hi, ik heb vorig jaar een 2012 grigio record mta met mooi bruin leder en record monza uitlaat uit Belgie gehaald. Mijn eerste Italiaan en bevalt goed.

Heb ondertussen al aardig wat ondernomen qua aanpassingen. Oa recent stoelverwarming in laten bouwen en wacht nu op levering/installatie van de brembo upgrade kit door de lokale dealer.

Achter en zij lampunits vervangen door smoked versies - hier erg tevreden over.

Verder afgelopen weekend bij dna racing italie een bak chassis verstevigings & vervangings onderdelen besteld om de auto voor te bereiden op een tune naar nu eerst ws 200pk oid (nog niet besloten welke tuner). Onder de kap heb ik de bmc/standaard airbox vervangen door de forge induction kit.

Heb ook nog een tijdje een tuningskit van tmcmotorsport gebruikt, maar die beviel niet (gaf map sensor storing) dus er weer afgehaald. Tenslotte gaat er later deze week een andere stereo in (een chinees android scherm is mij niet erg bevallen, ga nu over op iets beters).

Fotos volgen binnenkort.

Pagina's: [1]