Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Micky

Pagina's: [1]
1
Voorstelrondje / mijn 500C Abarth
« Gepost op: 28 januari 2016, 19:44:20 »
Hallo allemaal. Ik zal mij ook even voorstellen.

Ik ben Mariska en heb in oktober 2015 mijn seicento Abarth naar mijn broertje overgedaan en mijn droomauto een 500C Abarth aangeschaft bij Wim Prins. Ook Heb ik hem meteen laten chippen bij Squadra. Wat een wereld van verschil!!! Moest erg wennen toen ik hem ging ophalen ;D. Maar nu blijft die sportknop aan, anders vind ik hem wat traag ;D

Mijn Abarthje is een bicolore (Nero scorpione/Bianco Gara) met zwart lederen bekleding, imola velgen en automaat. Heerlijk in de file! Het liefst wil ik er nog een mooie uitlaat op, maar weet nog niet welke en ik wil een mooi geluid, maar ook niet een vermogen aan uitgeven.

Ook mijn man vind mijn Abarth erg mooi en regelmatig zijn mijn sleutels weg en liggen die van hem op tafel ;D. Gelukkig rijd zijn Brera erg lekker, alleen dat tanken :o. De Brera is een 3.2 Q4. Hiervoor hebben we ook allemaal alfa's gehad (146,156,147 en nu de Brera)

Helaas vond iemand zondag mijn abarth zo mooi dat hij hem graag wilde hebben :-[. Mijn slot kapot, mijn raam ingeslagen, alle kappen onder mijn stuur kapot getrokken en mijn contact slot afgebroken. Ik was dus erg blij met deze persoon >:(. Zaterdag gaat hij weer terug naar Prins om hem te laten maken. En er komt meteen een alarm op. Hopelijk slaap ik dan weer beter en kan die koevoet weer naar de schuur ::) Hij rijd gelukkig nog wel, het contactslot zit met ducktape weer op zijn plaats ;D en zondag hebben we meteen maar een nieuw raam erin laten zetten. Had hem zaterdag door de wasstraat gehaald en vanbinnen helemaal gepoetst, hij was aardig zwart! Had ik dus beter niet kunnen doen.

Heb nog niet zoveel foto's, maar hier is ie danPagina's: [1]