Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - SerieLimitata68

Pagina's: [1]
1
Voorstelrondje / Mezelf voorstellen + mijn Punto Evo Serie Limitata 68
« Gepost op: 31 augustus 2014, 18:44:30 »
Hallo,

Ik ben Robby Van Walleghem, 22 jaar afkomstig uit Harelbeke (West-Vlaanderen) Ik heb in maart dit jaar mijn allereerste splinternieuwe auto gekocht ! Ik had het gehad met de miserie van mijn vorige tweedehandswagens en aangezien ik nogal een "pietje precies" ben op mijn auto moest het per sÚ een nieuwe wagen worden.

Ik zocht een unieke betaalbare wagen met zeer sportieve kenmerken en ben daarbij nogal snel bij de Abarth Punto Evo uitgekomen. Ik had er Úne zien staan op het autosalon 2014 in Brussel en het was liefde op het eerste gezicht :) Ik had nog even getwijfeld tussen de Punto of de Ford Fiesta ST, maar van de nieuwe fiesta vind ik de neus niet meer zo mooi als de vorige versie ervan, en het interieur vond ik ook niet al dat, dus die Fiesta was snel weer afgeschreven :)

Het is een Abarth Punto Serie Limitata 68 (180pk) geworden. Van deze specifieke versie zijn er slechts 68 stuks verkrijgbaar, dit is normaal gezien de allerlaatste versie van de punto evo die je nog zal kunnen kopen. Ik denk dat de meeste wel al zullen verkocht zijn hiervan :)


Ondertussen heb ik al een BMC CDA box besteld, die zou ik normaal binnen ongeveer 2 weken moeten hebben :) Ik zou hem rond te 10.000 km ook willen binnenbrengen om hem te laten remappen. 

Pagina's: [1]