Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Martn

Pagina's: [1]
1
500 Abarth / Het grote uitlaten topic
« Gepost op: 06 oktober 2016, 18:29:53 »
**MODBREAK**

Vanaf nu kan hier alle discussie plaatsvinden over allerlei uitlaatsystemen voor de Abarth 500. Dit is een afsplitsing uit een ander topic, waardoor de eerste berichten soms een beetje apart lijken.

**EINDE MODBREAK**Ik vind die custom uitlaten etc. zelf echt helemaal niets. Ik had 2 weken terug een Abarth mee met Monza en open kleppen, dat gaat hem voor mij worden. Wist niet eens dat er van die gekke pijpen aan de zijkant uit konden, weer wat geleerd. Wel vet dat je nog de standaard eindstukken hebt!

2
500 Abarth / Hardcut Limiter
« Gepost op: 16 juli 2016, 08:03:25 »
Hoi,

Ik heb gisteren wat contact gehad met H&S Corse vanwege het chippen van mijn 500. Ook geven ze aan flatshift en een hardcut limiter te kunnen installeren. Flatshift gaat mij te ver, een hardcute limiter kan nog wel 'grappig' zijn.

Zijn er hier mensen die een limiter hebben? Do's of don'ts en voor- en nadelen? Ik ben er niet echt bekend mee, en het ziet er soms wel redelijk gestoord uit op YouTube, maar dus aan de andere kant soms ook wel grappig. Ik ben benieuwd. :)

3
500 Abarth / Kabel naar de accu?
« Gepost op: 01 september 2015, 20:18:30 »
Hoi, weet iemand hoe ik met een kabel vanbinnenuit het beste naar de accu kom? We zijn aan het zoeken maar kunnen helemaal niets vinden.

Alvast bedankt!

4
Algemeen / Audio Upgrade
« Gepost op: 25 augustus 2015, 16:41:58 »
Dag allen,

Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar goede tips over een audio upgrade in mijn 500. Zijn hier mensen aanwezig die onlangs de auto een upgrade hebben gegeven? Het geluid wat er nu in zit is niet echt nice, vooral de bass is er niet.

Nu heb ik een beetje rond zitten kijken naar Focal speakers voor in de deuren, en de Pioneer TS-WX710A voor in de achterbak.

Iemand hier ervaring mee of andere tips? Alvast bedankt! :)

5
500 Abarth / Lekkage koelvloeistof?
« Gepost op: 09 augustus 2015, 21:28:45 »
Hoi,

Ik kwam er vanmiddag achter dat er troep op de oprit lag en heb toen even onder de auto gekeken. Het komt rechts onder de motor vandaan, als je voor de auto staat. Mij lijkt het koelvloeistof, denken jullie het zelfde? Is dit een veel voorkomend dingetje of is het gewoon pech?
Groetjes

6
Algemeen / Officiele Abarth dealer Hengelo
« Gepost op: 03 augustus 2015, 23:56:01 »
Goed nieuws voor de Abarth fans uit het oosten des lands. FIAT dealer Chr. Udo is officieel aangesteld als Abarth dealer. Kan voor sommigen onder ons wel eens handig zijn. Bij deze zijn jullie ook op de hoogte!

http://udo-hengelo.fiat.nl/

7
Algemeen / Rammel blazen / tik ruit
« Gepost op: 11 juli 2015, 23:24:46 »
Hoi Allen,

Er zijn twee dingetjes die ik bij mijn A500 tegen ben gekomen.

1. Als ik de auto even in z'n vrij zet en de auto uitstap, maar de motor laat draaien, dan hoor ik tijdens het blazen (koelen van de motor) een kleine ratel. Het klinkt een beetje alsof er iets rond tikt. Ik hoor het verder niet als ik voor het stoplicht of aan het rijden ben. Hoort dit?

2. Als ik mijn linker voorruit naar beneden doe, hoor ik vaak een harde tik. Als ik hem stukje voor stukje doe gebeurd er niets, maar als ik hem van boven naar beneden laat gaan hoor ik een erg harde tik. Als hij van beneden van boven gaat gebeurd er niets. De tik is zo hard dat het lijkt alsof er iets kan knappen. Iemand ervaring hier mee?

Alvast bedankt!

8
Voorstelrondje / Martn Abarth 500
« Gepost op: 04 juli 2015, 12:12:34 »
Dag iedereen,

Ik ben hier al een tijdje op het forum, maar eindelijk komt mijn Abarth 500 Esseesse eind volgende week! Super blij en trots! ;D

Mijn naam is Martijn, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Hengelo (Overijssel). Ik heb een 2e hands Abarth 500 Esseesse gekocht met iets minder dan 40.000 km op de teller. De auto heeft weliswaar geen Esseesse velgen. Ik zit er aan te denken om er over een tijdje een Monza uitlaat er onder te laten zetten, en misschien andere velgen. Daarnaast heb ik er over zitten denken om de auto te laten wrappen, maar ik vind de zwarte lak wel heel gaaf. Ik zal eind volgende week wat meer foto's plaatsen, maar dit is hem:

Groetjes!

9
500 Abarth / Is het een Esseesse?
« Gepost op: 27 juni 2015, 15:10:51 »
Hoi allen!

Ik ben zojuist bij een dealer naar een Abarth 500 wezen kijken. Op de website heeft de dealer staan dat het een Esseesse is. De auto zelf heeft ook die Esseesse stickerdingetjes erop, en hij heeft geperforeerde remschijven. Weten jullie of je kan checken of het een Esseesse is? Behalve dan naar een tuner gaan. Het leuke is, de dealer zelf weet het niet..

Alvast bedankt! :)

10
Algemeen / Abarth 500 Wallpapers
« Gepost op: 13 augustus 2014, 20:27:27 »
Yoo gasten!

Ik dacht, misschien is het tof om een aantal Abarth wallpapers voor de iPhone te schalen. Hoogst waarschijnlijk heeft bijna ieder van jullie zijn of haar eigen auto al op de achtergrond, maar misschien dat iemand daar te lui voor is. Als er bepaalde request zijn hoor ik het graag. Mocht iemand het gebruiken, veel plezier ermee! :)

De gehele pack is hier te downloaden. http://cl.martn.im/X1eK

Preview:


PS: Het zijn weliswaar 'gestolen' foto's van het internet, maar aangezien deze door fotografen zijn gemaakt zijn ze errug vet!

11
Voorstelrondje / Even voorstellen (Nog geen Abarth)
« Gepost op: 08 augustus 2014, 10:21:10 »
Dag iedereen,

Ik ben Martijn, net een weekje 20 en kom uit Hengelo (Overijssel). Heb net een jaar mijn rijbewijs en vind persoonlijk een Abarth 500 er ontzettend interessant uitzien als mijn toekomstige eerste auto.

Ik hoop rond begin volgend jaar serieus naar een 500 te kijken aangezien ik de rest van dit jaar in Canada zal zitten. Waar de Abarths trouwens echt veel goedkoper zijn. Mijn voorkeur gaat op dit moment nog uit naar een EsseEsse 500.

Zelf rij ik op dit moment veel in de Ford Fiesta van mijn moeder, chille auto. En de Mitsubishi Outlander PHEV van mij vader, wat eigenlijk een saaie metro is. Voorheen veel Volvo V70 en Volvo S60 gereden.

Dat was het wel, groetjes!

12
Algemeen / Het beroep van Abarth eigenaren
« Gepost op: 08 augustus 2014, 08:28:21 »
Ik ben wel eens benieuwd welke soort 'werklui' er voornamelijk in Abarths rijden. Misschien dat jullie dit van elk ander ook interessant vinden en dat wellicht in de toekomst 'hulp' van een ander van pas zou kunnen komen.

Start!

13
Algemeen / Abarth 500 eerste toekomstige auto?
« Gepost op: 07 augustus 2014, 19:24:19 »
Dag iedereen! Mijzelf helemaal voorstellen komt later wel in de juiste sectie, hier even dit:

Ik ben er zeer over aan het denken om een Abarth 500 aan te schaffen als mijn eerste auto, en zie een EsseEsse wel zitten. Ik ben net 20 en heb mijn rijbewijs net een jaar. Nu heb ik in een andere post hier al reacties gelezen van 'zo jong met zulke auto's rijden al die jochies zich dood..', beetje overdreven geciteerd maar laat dat maar achterwege. Het is ten slotte een eigen verantwoording en ben ik niet het persoon die met 200km/h langs jou heen zal 'sjeesen'.

Mijn eerste vragen: Upgraden naar een EsseEsse, worth it or not? Zijn er hier lange mensen die last hebben met het rijden in een 500? Zelf een aantal keer in een normale Fiat 500 gereden maar dat waren korte ritjes (1,94meter). En hoe zit het met de kosten? Hoeveel betalen jullie gemiddeld per maand aan bezine en hoeveel kilometer rij jij dan ongeveer? En jaarlijks aan kosten met onderhoud.

Hopelijk kunnen jullie mij wat wegwijs maken! Thanks alvast!

Pagina's: [1]