Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - wallieabarth

Pagina's: [1]
1
Exterieur / Derde remlicht in diffusor abarth 500
« Gepost op: 22 februari 2019, 20:57:50 »
Goedenavond, ik zou erg graag zo’n ‘“formule 1 like” remlicht monteren in de driehoek van de diffusor op/in het gaas wat daar zit. En dan bij voorkeur knipperend bij het remmen.

Iemand die dito ok heeft en een  idee heeft of/waar dit te verkrijgen is?

Is het overigens toegestaan dat iemand weet?

Vast dank voor jullie hulp!

2
500 Abarth / Re: Het grote uitlaten topic
« Gepost op: 16 januari 2019, 14:29:49 »
Goedemiddag, het blijkt/bleek dus inderdaad de Monza uitlaat met klepje (dat vastzat). Inmiddels de beroemde "ijzerdraad modificatie" toegepast en dat klinkt exact zoals ik hem hebben wil. Dank allen voor jullie reacties en hulp!

3
500 Abarth / Re: Het grote uitlaten topic
« Gepost op: 09 januari 2019, 11:51:22 »
Goedemorgen allemaal, erg vers op dit forum en tevens (dit weekend) een verse aankoop gedaan: Een 500 esseesse uit 2012, een heerlijk autootje mag ik wel zeggen. Er zit een uitlaatsysteem op met de dubbele pijpjes aan weerszijden, op de demper een Abarth logo en een Magneti Marelli logo. Weet iemand of dit de standaard uitlaat is of dat dit reeds een "upgrade" uitlaat betreft? Hoewel deze goed klinkt ben ik op zoek naar een wat harder geluid en wat meer "roffel en gegorgel". Prijstechnisch denk ik dan aan de Bombardone 2.0, juiste keuze wat de kenners betreft?

En...... iemand wellicht woonachtig in Breda of omgeving die een dergelijke set-up heeft (EsseEsse + Bombardone?) en waar ik wellicht eens zou mogen komen luisteren?  ;D

Vast dank voor jullie reacties en adviezen!

Pagina's: [1]