Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Martn

Pagina's: [1] 2 3 ... 26
1
Voorstelrondje / Re:Buongiorno!
« Gepost op: 05 april 2018, 07:08:33 »
Handbak met sper! Automaat is inderdaad prettiger in de file, maar misschien moet je jezelf afvragen: rij je meestal in de file of ben je meestal aan het scheuren? Ik had de comp met handbak en sper, de sper is wel een hele welkome gast als je wilt scheuren. In reviews gehoord dat het zonder eigenlijk veel minder goed is.

2
500 Abarth / Re:H&S Corse motor management 595 comp
« Gepost op: 29 maart 2018, 19:13:13 »
Het aparte is dat het ze wel is geluk bij serie 4 Abarths, bij mij leek de auto het te blokkeren. Zodra je gas wilde geven ging alle power weg oid

3
500 Abarth / Re:H&S Corse motor management 595 comp
« Gepost op: 28 maart 2018, 20:02:53 »
Gaaf dat het is gelukt! Bij mij is het helaas niet gelukt, we kwamen vreemde blokkades tegen. Was erg benieuwd naar het vermogen in de Abarth. Morgen ga ik met mijn Golf naar de tuner, dus nu maar met een andere auto voelen!

Bij H&S geweest en die konden hem niet chippen? Dat lijkt mij uiterst sterk.

Is niet sterk, is de waarheid. We hebben het 3 keer geprobeerd. Iets in de auto hield het tegen, leek op een beveiliging.

4
Voorstelrondje / Re:595c Competizione Nero Scorpione/Grigio Record
« Gepost op: 26 maart 2018, 21:56:07 »
Welkom! Bij de Beats Audio zit de subwoofer in de achterbak daar waar het reservewiel hoort te zitten. Je zou niet verwachten dat het een subwoofer is, aangezien het op een jerrycan lijkt, maar het er is wel degelijk een. :)

5
Voorstelrondje / Re:Even voorstellen:Mojo
« Gepost op: 15 februari 2018, 08:48:53 »
De remklauwen waren geel, wat het plastidippen betreft heb het ook tweemaal moeten proberen voor het resultaat goed was,als ik een tip mag geven neem je tijd ervoor, er staan genoeg filmpjes op youtube.

Ziet er een stuk beter uit!

Ben wel benieuwd naar een aantal dingen van de plastidip, omdat ik er over nadenk om het ook te doen.Hoe heb je de handvatten gedaan? Heb je ze losgemaakt of erop laten zitten? En hoeveel lagen heb je gespoten?

Over het algemeen geef je het 3/4 lagen.

6
500 Abarth / Re:H&S Corse motor management 595 comp
« Gepost op: 12 februari 2018, 22:10:06 »
Gaaf dat het is gelukt! Bij mij is het helaas niet gelukt, we kwamen vreemde blokkades tegen. Was erg benieuwd naar het vermogen in de Abarth. Morgen ga ik met mijn Golf naar de tuner, dus nu maar met een andere auto voelen!

7
500 Abarth / Re:Verlengde Garantie
« Gepost op: 07 februari 2018, 10:16:07 »
Ik had 3 jaar extra bij gekocht bij mijn Abarth. Het dekt niet alles, maar over het algemeen wel de punten die de meeste kosten met zich meebrengen.

8
500 Abarth / Re:Het grote uitlaten topic
« Gepost op: 27 januari 2018, 22:25:30 »
De monza (uiteindelijk toch een nieuwe rvs monza gekocht) zit nu n weekje op mijn 2017 turismo met de garretturbo die savali gechipt is , echt megaknallen merk ik niet, echt schreeuwen eenmaal 4000rpm doet ie heerlijk als de klep opengaat...voor meer geborrel en pops kan de software aangepastworden maar met risicos op snelle slijtage en defekte turbo enz...
heb een standaard 500 , als ik al een andere uitlaat plaats wil ik echt wel borrels en knallen. Lijkt me dan toch nog softwarematig een verschil met inspuiting met competitione.

Die oplossing is heel simpel, plaats een Bombardone uitlaat en je bent klaar. Die rommelde non-stop en kan je geforceerd in een tunnel lekker laten knallen.

9
500 Abarth / Re:Het grote uitlaten topic
« Gepost op: 27 januari 2018, 20:19:12 »
Tip: zet die kleppen non-stop open!!

10
Blue & Me / uConnect / I.C.E / Re:Apple car play in combinatie met Icoyote
« Gepost op: 16 januari 2018, 10:09:11 »
Daarnaast blokkeert het de rest van de functionaliteiten van de telefoon. Mijn welgeliefde Flitsmeister zal dan geen meldingen meer geven, wat mij normaliter flink wat geld scheelt. :P

11
Blue & Me / uConnect / I.C.E / Re:Apple car play in combinatie met Icoyote
« Gepost op: 15 januari 2018, 13:07:13 »
Je kunt bij Apple CarPlay alleen de Apple Maps navigatie gebruiken. Andere navigaties kun je niet op dit scherm krijgen. Wel kun je gewoon de audio via bluetooth horen, maar dan blijft het scherm gewoon op je telefoon.

12
Voorstelrondje / Re:Mijn Abarth 595
« Gepost op: 01 januari 2018, 09:46:44 »
Welkom Roy! Leuk om weer een Abarth in de regio te hebben. Mijn vorige Abarth stond te koop bij Udo en mijn huidige Competizione heb ik er ook gekocht. Helaas gaat ook deze weer weg vanwege het rijden van te veel kilometers. Ik zal je geheid eens zien rijden, kom uit Hengelo, alleen zal ik vanaf ook ongeveer 10 januari iets minder herkenbaar zijn zonder Abarth. Geniet er van!

De Porsche Macan is natuurlijk ook een geweldige bak!

13
Voorstelrondje / Re:Martn Abarth 500
« Gepost op: 21 december 2017, 11:47:21 »
@Martn
Wat viel je dan zo tegen? Ik heb er paar keer ingezeten en alhoewel het recht toe, recht aan is, vind ik de afwerking persoonlijk meer dan prima. Het rijden in een Giulia vind ik al helemaal super. Enorme rust in de algehele rijbeleving, maar wel heel sportief als je er om vraagt. Vond dat een mooie combinatie

Ik vond het materiaal lelijk en goedkoop ogen. Mijn Abarth vind ik veel mooier. Dashboardkastje en andere klikjes gaan nou niet echt heel lekker dicht (typisch Italiaans). Zoals in alle reviews ook; pookjes zijn wiebelig etc. Ik merkte in Giulia waar ik in reed dat er al stukken bekleding loslieten. Power was ook ontzettend zwak, voelt het zelfde aan als een BMW met 20/30pk minder. Ik moet wel zeggen dat ik in een handbak reed, die heeft al minder koppel dan de automaat. Het schakelen was ook eng, gaat heel hard en stug. Je hebt niet echt het idee dat hij in de juiste versnelling klikt. Al met al vond ik het te veel geld voor wat ik er voor terug zou krijgen, by far! Daarnaast verwacht ik dat de restwaarde flink gaat zakken, want ja, Alfa.

Positieve: Hij stuurt fenomenaal en het exterieur is geweldig!

14
Voorstelrondje / Re:Martn Abarth 500
« Gepost op: 20 december 2017, 18:39:34 »
De tweede generatie Giulietta was ook een erg prettige auto voor je geweest Martin. Dan had je nog wat Italiaanse charme gehad ;)
Ik heb vorige week mijn Giulietta QV TCT ingeruild op een 4C, maar dat was echt met pijn in het hard. Wegens dezelfde reden als jij overigens. Ik ga nu zakelijk en prive dus andere auto's rijden.
De 2.0 JTD met 175PK en TCT bak was volgens mij voor jou wel mooi speelgoed geweest.  ;)

Ik ben naar de Giulia wezen kijken, dat was in eerste instantie mijn plan. Maar die viel mij zwaar tegen qua kwaliteit. De Giulietta is persoonlijk niet voor mij weggelegd, ik vind hem persoonlijk niet heel mooi.

Vet zeg een 4C, geniet er van! Hele dikke bak!

15
Voorstelrondje / Re:Martn Abarth 500
« Gepost op: 16 december 2017, 09:58:40 »
waarom geen LPG in de Abarth? De Motoren kunnen er perfect tegen en je kunt blijven rijden wat je het liefst

Met alle kilometers die ik rijd vind ik toch alle extra luxe in de Golf wel heerlijk. Vandaar. Daarnaast weet ik niet wat LPG inbouwen met de Abarth doet qua waarde etc. Mensen willen toch een ‘normale’, zeker met het model en opties wat ik heb.

Pagina's: [1] 2 3 ... 26