Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - LaBestiaNera

Pagina's: [1] 2 3 ... 82
1
Dat ligt inderdaad aan je remmen. Heb je de normale remmen, dan zou 16" moeten passen, maar dat ligt ook aan het model velg. 14" gaat niet werken en 15" denk ik ook niet met de normale remmen.

Bij de Brembo Remmen is 17" minimaal en ook daar moet je bij bepaalde velgen de juiste ET waarde hebben of spacers plaatsen.

2
Voorstelrondje / Re: Terug van weggeweest
« Gepost op: 05 december 2018, 15:01:01 »
Je kan trouwens van Sabelt kleine inlegkussens krijgen, voor onder het achterwerk als lendekussens, beenkussen etc etc. :)

3
Voorstelrondje / Re: Nieuwe Abarth 595 Pista
« Gepost op: 05 december 2018, 14:59:27 »
Sportstand te zwaar? Moet je eens met sportstand en 18" wielen rijden, dan is de 17" vederlicht.

4
Meetings / Re: Viva Italia 2019 28 April
« Gepost op: 05 december 2018, 12:55:48 »
Aantal mensen hoef ik niet te weten, aantal auto's is voor mij van belang.  ;) Staat ook in de openingspost.  :-*

5
Meetings / Re: Viva Italia 2019 28 April
« Gepost op: 04 december 2018, 09:28:43 »
Lijst is bijgewerkt. :)

6
Meetings / Viva Italia 2019 28 April
« Gepost op: 03 december 2018, 11:15:21 »
Informatie:
Wat heb je nodig voor een geslaagd Italiaans feestje? Een mooi circuit, exotische supercars, enthousiaste leden van diverse Italiaanse autoclubs en motorclubs en natuurlijk zomers weer. Zondag 28 april ziet het weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lamborghini’s en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers op en rond het TT Circuit Assen. Je kunt je nu aanmelden voor de paddock, het vrij rijden, de parade.

https://www.viva-italia.nl/

Clubautoticket
Deze ontvang  je via mij in de week voor het evenement. Dit is om te voorkomen dat er onaangemelde auto's op ons paddockplekje staan.

Korting
Met de hierboven genoemde clubcode kun je online de clubentreetickets bestellen. Deze kosten in de online voorverkoop € 10,- per persoon (max. 2 per auto) en aan de kassa ter plaatse betaal je € 15,- per persoon (max. 2 per auto). Je hebt dus een korting van € 5,- wanneer je besteld in de voorverkoop!
Let op, de clubentreetickets van €10,- zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, ter plaatse betaal je €15,- per persoon.

Onze clubcode is: RD02 De letters uit de code zijn hoofdletters!

Klik hier voor de online ticketshop.
De bestelde tickets kunnen bij de kassa/controle ter plaatse worden gescand vanaf je mobiele telefoon, printen is niet nodig. Zorg dat de tickets zijn gedownload op je telefoon, maak er geen foto/screenshot van.

Aanmelden zoals altijd hieronder. Je hoeft de lijst niet zelf aan te vullen, dat doe ik zelf. Je hoeft ook niet aan te geven hoeveel man per auto, dat is voor dit evenement niet nodig. Je moet de persoonlijk entreetickets toch zelf kopen.

Circuitrijden: Zoals altijd gaat dit buiten de club om. Hou de website in de gaten om 1 of meerdere sessies aan te schaffen.

Aanwezigen:
01 - La Bestia Nera
02 - RicoZ9
03 - Abarth1961
04 - Bertone
05 - Bling Bling
06 - mbchartman
07 - Bert
08 - AbarthJ
09 -
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -7
Meetings / Re: Viva Italia Assen op 28 april 2019
« Gepost op: 13 november 2018, 14:46:43 »
Ik heb verdere informatie aangevraagd bij 402. Zodra ik meer weet, ga ik weer een topic aanmaken zoals in afgelopen jaren. Ook zal er aankomend jaar wel weer een redelijke groep duitsers aansluiten, die waren vorig jaar erg blij met dit evenement.

8
Blue & Me / uConnect / I.C.E / Re: Apple CarPlay
« Gepost op: 13 november 2018, 14:43:33 »
Kun je het updaten of gaat dat niet, ik zou ook blij zijn met Android auto en Spotify. Uconnect heeft geen Spotify app en dst kan echt niet  :D

Geen idee in hoeverre dat in een (toekomstige) update van uConnect zit. Daar zal dan ondersteuning voor Android Auto en/of Spotify moeten komen. Ik heb zelf een Pioneer 2-din headunit in het oudere model Abarth laten plaatsen. Dat is veel fijner. :)

9
Meetings / Re: Eénentwintig oktober a.s. Haarlem!!
« Gepost op: 15 oktober 2018, 11:53:13 »
Ik ben aanwezig. Sta binnen. Echter is het te kort dag om voor de club wat te regelen, aangezien het forum eigenlijk pas kort weer online is. Had intussen 402 al geďnformeerd over het feit dat het forum down was.

10
Voorstelrondje / Re: Bartje
« Gepost op: 05 oktober 2018, 09:08:09 »
Welkom en heel veel plezier van Bartje. :)

11
Algemeen / Re:Sunsetting Abarthforum.nl
« Gepost op: 29 juni 2018, 10:30:17 »
Voordat het forum hier op read-only gaat: Voorlopig kunnen we verder contact blijven houden via de Abarthsquad nl/be facebookgroep. Daarnaast zijn we druk bezig een nieuwe site op te tuigen met dezelfde naam.

Link naar de facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/abarthsquad/

Bij aanmelden even als opmerking aangeven AbarthForum aub. Website gaat https://abarthsquad.com/ worden.

12
500 Abarth / Re:Vraagje voorbumper met lampen 2009 -2017
« Gepost op: 25 juni 2018, 09:23:48 »
Mooi. Hoe heb je de andere plek van het sleepoog opgelost?

13
500 Abarth / Re:Ragazzon met homologatie 50.0725.61 afgekeurd!
« Gepost op: 21 juni 2018, 13:45:14 »
staar je niet blind op CE keurmerk; mocht je bij een uitlaat decibel meting terecht komen, dan pakken ze de opegegeven Db waarde volgens kenteken (kun je op RDW owi site vinden). Ga je daarover heen, ben je het bokje, ongeacht of de uitlaat origineel danwel CE keur heeft.
Ik zag dat er een verschil zit in toegestande Db waarde tussen een competizione en een turismo, dus zet je een competizione uitlaat op een turismo, loop je al een risico.

We hebben het hier niet over de geluidsnormen an sich, maar het feit of een onderdeel nu wel of niet op je auto mag zitten tijdens een APK/Attest/TuV. Een uitlaat met CE keurmerk zou onder je auto mogen, ongeacht of je in NL, BE of DE woont. Anders kunnen ze die hele CE keurmerk wel opdoeken als geen enkel land er wat mee doet.

Of deze daarna bij een geluidsmeting legaal is, is een geheel andere discussie. Een standaarduitlaat die nieuw door de meting komt, kan na jaren ook veel luider zijn geworden. Ook daarmee zou je bekeurd kunnen worden. In Duitsland krijg je met een te luide standaarduitlaat een kleine boete en zogenaamde Mangelkarte. Die moet je binnen een x periode oplossen. Word je gecontroleerd en zit er een andere niet originele uitlaat onder die te luid is, krijg je een grotere boete en met een beetje pech wordt de auto stilgelegd.

14
Algemeen / Re:Sunsetting Abarthforum.nl
« Gepost op: 19 juni 2018, 12:06:13 »
JP,

Snap de beslissing goed, hoewel het mij nu wel beetje rauw op het dak valt. Ik heb de laatste jaren zo goed mogelijk geprobeerd de zaak hier te runnen en een update/migratie is mijn helaas nooit gelukt en de animo om te helpen vanuit de leden was ook niet echt aanwezig.

Ik ga nu snel schakelen om te kijken of we in ieder geval een deel van de activiteiten kunnen overhevelen naar een facebookgroep. Vooral de animo voor de grotere evenementen is er nog steeds, de rest is inderdaad niet echt actief meer. Dat laten we dan ook (helaas) maar varen.

Zodra ik zelf meer weet of geregeld heb, zal ik dat hier melden.

Welke domeinnamen zijn het JP? Eventueel wil ik die wel overnemen, dan maak ik een linkthrough naar de facebookgroep als je de site zelf op zwart zet.

15
Sorry, denk dat weinig mensen je hier antwoord op kunnen geven. Maar meten is weten. Zover ik weet zitten er 2 contactpunten onderin die docking. Stekker heeft trouwens weinig met Blue&Me te maken, connectie tussen navigatie en B&M verloopt via Bluetooth. Die docking is alleen voor de houder en stroom. Zover ik weet is er wel een telefoonhouder tegenwoordig die erin moet passen. Weet alleen niet of daar ook een stroomaansluiting in de vorm van USB in aanwezig is.

Ik heb sinds September vorig jaar eindelijk een andere headunit en dat is een genot moet ik je zeggen. Telefoon aankoppelen en gewoon overal audio kunnen streamen, navigeren enz enz. En bij iOS komt er met versie 12 ook eindelijk de mogelijkheid voor andere navigatie apps in Carplay.

Pagina's: [1] 2 3 ... 82