Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - LaBestiaNera

Pagina's: [1] 2 3 ... 82
1
Meetings / Re: Eénentwintig oktober a.s. Haarlem!!
« Gepost op: 15 oktober 2018, 11:53:13 »
Ik ben aanwezig. Sta binnen. Echter is het te kort dag om voor de club wat te regelen, aangezien het forum eigenlijk pas kort weer online is. Had intussen 402 al geďnformeerd over het feit dat het forum down was.

2
Voorstelrondje / Re: Bartje
« Gepost op: 05 oktober 2018, 09:08:09 »
Welkom en heel veel plezier van Bartje. :)

3
Algemeen / Re:Sunsetting Abarthforum.nl
« Gepost op: 29 juni 2018, 10:30:17 »
Voordat het forum hier op read-only gaat: Voorlopig kunnen we verder contact blijven houden via de Abarthsquad nl/be facebookgroep. Daarnaast zijn we druk bezig een nieuwe site op te tuigen met dezelfde naam.

Link naar de facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/abarthsquad/

Bij aanmelden even als opmerking aangeven AbarthForum aub. Website gaat https://abarthsquad.com/ worden.

4
500 Abarth / Re:Vraagje voorbumper met lampen 2009 -2017
« Gepost op: 25 juni 2018, 09:23:48 »
Mooi. Hoe heb je de andere plek van het sleepoog opgelost?

5
500 Abarth / Re:Ragazzon met homologatie 50.0725.61 afgekeurd!
« Gepost op: 21 juni 2018, 13:45:14 »
staar je niet blind op CE keurmerk; mocht je bij een uitlaat decibel meting terecht komen, dan pakken ze de opegegeven Db waarde volgens kenteken (kun je op RDW owi site vinden). Ga je daarover heen, ben je het bokje, ongeacht of de uitlaat origineel danwel CE keur heeft.
Ik zag dat er een verschil zit in toegestande Db waarde tussen een competizione en een turismo, dus zet je een competizione uitlaat op een turismo, loop je al een risico.

We hebben het hier niet over de geluidsnormen an sich, maar het feit of een onderdeel nu wel of niet op je auto mag zitten tijdens een APK/Attest/TuV. Een uitlaat met CE keurmerk zou onder je auto mogen, ongeacht of je in NL, BE of DE woont. Anders kunnen ze die hele CE keurmerk wel opdoeken als geen enkel land er wat mee doet.

Of deze daarna bij een geluidsmeting legaal is, is een geheel andere discussie. Een standaarduitlaat die nieuw door de meting komt, kan na jaren ook veel luider zijn geworden. Ook daarmee zou je bekeurd kunnen worden. In Duitsland krijg je met een te luide standaarduitlaat een kleine boete en zogenaamde Mangelkarte. Die moet je binnen een x periode oplossen. Word je gecontroleerd en zit er een andere niet originele uitlaat onder die te luid is, krijg je een grotere boete en met een beetje pech wordt de auto stilgelegd.

6
Algemeen / Re:Sunsetting Abarthforum.nl
« Gepost op: 19 juni 2018, 12:06:13 »
JP,

Snap de beslissing goed, hoewel het mij nu wel beetje rauw op het dak valt. Ik heb de laatste jaren zo goed mogelijk geprobeerd de zaak hier te runnen en een update/migratie is mijn helaas nooit gelukt en de animo om te helpen vanuit de leden was ook niet echt aanwezig.

Ik ga nu snel schakelen om te kijken of we in ieder geval een deel van de activiteiten kunnen overhevelen naar een facebookgroep. Vooral de animo voor de grotere evenementen is er nog steeds, de rest is inderdaad niet echt actief meer. Dat laten we dan ook (helaas) maar varen.

Zodra ik zelf meer weet of geregeld heb, zal ik dat hier melden.

Welke domeinnamen zijn het JP? Eventueel wil ik die wel overnemen, dan maak ik een linkthrough naar de facebookgroep als je de site zelf op zwart zet.

7
Sorry, denk dat weinig mensen je hier antwoord op kunnen geven. Maar meten is weten. Zover ik weet zitten er 2 contactpunten onderin die docking. Stekker heeft trouwens weinig met Blue&Me te maken, connectie tussen navigatie en B&M verloopt via Bluetooth. Die docking is alleen voor de houder en stroom. Zover ik weet is er wel een telefoonhouder tegenwoordig die erin moet passen. Weet alleen niet of daar ook een stroomaansluiting in de vorm van USB in aanwezig is.

Ik heb sinds September vorig jaar eindelijk een andere headunit en dat is een genot moet ik je zeggen. Telefoon aankoppelen en gewoon overal audio kunnen streamen, navigeren enz enz. En bij iOS komt er met versie 12 ook eindelijk de mogelijkheid voor andere navigatie apps in Carplay.

8
Welkom en hier veel plezier van jullie 500C. Schroom niet vragen te stellen als je ze hebt. :)

9
Blue & Me / uConnect / I.C.E / Re:Apple CarPlay
« Gepost op: 02 juni 2018, 06:48:25 »
Die 195€ zal dan extra zijn voor de aangepaste unit met carplay. Wel raar dat je trouwens niet de keus hebt tussen de 7" en de 9" uConnect. Dat zou je gewoon moeten kunnen kiezen lijkt me.

11
Interieur / VERPLAATST: Apple CarPlay
« Gepost op: 01 juni 2018, 13:46:01 »

12
Blue & Me / uConnect / I.C.E / Re:Apple CarPlay
« Gepost op: 01 juni 2018, 09:07:10 »
2500€ is echt bullshit. iPhone kent helemaal geen Mirrorlink, dat is een Android Functie. Er zijn zat losse headunits te vinden die Apple Carplay ondersteunen voor heel veel minder. Enige uitdaging die je zal hebben is dan het vervangen van de Uconnect 7 voor een andere headunit. Zover ik weet is uConnect redelijk verweven met allerlei functies in je digitale dashboard, waardoor je bij het vervangen van uConnect niets meer zou kunnen aanpassen.

Maar even terug naar Carplay en uConnect: Zover ik weet moet het erin zitten, anders heb je pech. De unit met Carplay schijnt andere hardware te hebben, waardoor een simpele software upgrade geen optie is. Als de dealer geen antwoord voor je heeft, dan eens vragen bij een andere dealer. Werkt dat niet, contact opnemen met de importeur.

Meer kan ik helaas niet voor je betekenen. Enige wat ik je mee kan geven is dat Carplay ook niet zo super is als het klinkt. Voornamelijk audio apps (waarvan maar een paar geschikt voor europa) en qua navigatie verplicht Apple Maps. Die is op zich niet slecht, maar mist toch wel heel veel extra's als flitspalen, huidige snelheid, toegestane snelheid, tussenbestemmingen, routes, enz enz. Ik vind het echt belachelijk dat er geen andere navigatieopties toegestaan zijn, heb destijds navigon aangeschaft voor meer dan 100€ en met Carplay kan ik het niet gebruiken. Ja kan wel, krijg je alleen de gesproken instructies door. Geen optie dus.

13
500 Abarth / Re:BMC
« Gepost op: 18 mei 2018, 09:44:53 »
Zover ik weet past de CDA alleen met kunst- en vliegwerk. De OTA is speciaal gemaakt voor auto's die de ruimte voor de CDA niet hebben. Of deze voor de 2017 Comp nut heeft durf ik niet te zeggen, maar BMC maakt wel topproducten.

14
Voorstelrondje / Re:Even voorstellen
« Gepost op: 04 mei 2018, 09:12:58 »
Foto's plaatsen

Heb een korte handleiding erin gezet. Was het helemaal vergeten bij te werken...  :o :-X

15
500 Abarth / Re:Project gulfy
« Gepost op: 01 mei 2018, 13:32:20 »
No problem. That oil looks like custard. Was that due to the long standstill? So if I get it right, you are putting a new engine in?

Pagina's: [1] 2 3 ... 82