Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Bert

Pagina's: [1]
1
Voorstelrondje / Toch maar eens voorstellen
« Gepost op: 04 maart 2018, 22:43:34 »
Hallo Abarth liefhebbers,
Ik ben al ongeveer een jaar aan het rondneuzen op het forum, dus wordt het tijd om me eens voor te stellen.
Mijn naam is Bert, 55 jaar en woonachtig in Limburg. Auto en motor idioot sinds jaar en dag.
Nadat mijn vrouw (net zo`n idioot als ik) na 5 jaar, haar Fiat 500 Bicolore wilde omruilen voor iets nieuws en vlotters, hebben we begin vorig jaar, na een proefritje in een nieuwe 500S en twee weken van onderhandelen, toch maar een Abarth 500 gekocht.
Wat een super karretje zeg!  ;D ;D
Ons exemplaar is van 2015 en had toen nog net geen 10000 km op de klok staan. Uitvoering is in R3T styling. Ziet er super uit.
Inmiddels hebben we na een jaar, steeds meer plezier met het Abarthje en heeft hij onlangs een bezoekje aan de Abarth werkplaats gebracht voor wat oppeppers.
Squadra tuning, BMC filter, Koni onderstel en geperforeerde remmen met betere blokken. (als esseesse pakket maar zonder velgen).
Hij staat nu nog op ATS 17" velgen met Pirelli SottoZero, maar voor de zomer liggen OZ WRC 17" klaar met Pirelli ZeroNero.
Ben erg benieuwd of er meer leden zijn uit oost Brabant of Limburg, zodat we eens een "Cars en Coffee" kunnen opzetten om elkaar te ontmoeten.
groeten, Bert

Pagina's: [1]