Auteur Topic: Problemen Blue & Me  (gelezen 4170 keer)

Sunrise

  • Membro D'Oro
  • Het mooie Brabantse land
  • Berichten: 1.369
  • Moderatore Globale
  • *****
    • Bekijk profiel
    • Abarth Club Holland
Problemen Blue & Me
« Gepost op: 10 januari 2010, 13:43:38 »
nu we het toch over eco drive hebben
bij mij werkt het niet
fout code 10 krijg ik
en muziek werkt ook gelijk niet omdat de usb stick niet verder gaat
dus iemand een idee om het werkend te krijgen ?
??? zou zeggen USB-stick opnieuw formateren en Eco-drive opnieuw installeren.
Heb: Abarth Grande Punto SSS, Nero Edizione
Had: Fiat GP Sportsound Bolero Rosso


Sunrise

  • Membro D'Oro
  • Het mooie Brabantse land
  • Berichten: 1.369
  • Moderatore Globale
  • *****
    • Bekijk profiel
    • Abarth Club Holland
Re:Problemen Blue & Me
« Reactie #1 Gepost op: 10 januari 2010, 13:51:15 »
misschien dat DIT je verder kan helpen  ;)

morphf

  • Senior stato
  • Berichten: 417
  • ***
    • Bekijk profiel
Re:Problemen Blue & Me
« Reactie #2 Gepost op: 12 januari 2010, 15:35:14 »
opnieuw formatern en het er opnieuw opzetten heb ik al feprobeerd, dat heeft ook tot niets geleid helaas


xx
Startproblemen

Gestart door Quinten Gepost op 500 Abarth

8 Reacties
3016 Gelezen
Laatste bericht 20 oktober 2015, 08:18:24
door 500Christophe500
xx
AGP Problemen

Gestart door Emiel866 Gepost op Grande Punto Abarth

4 Reacties
3348 Gelezen
Laatste bericht 10 april 2015, 20:13:46
door Wesley
xx
Problemen automaat

Gestart door eliseke Gepost op 500 Abarth

4 Reacties
2157 Gelezen
Laatste bericht 27 maart 2015, 22:26:37
door AbarthIT
xx
problemen koppeling

Gestart door Ultimate Gepost op Algemeen

20 Reacties
3775 Gelezen
Laatste bericht 30 november 2012, 19:53:17
door Ultimate