Auteur Topic: Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.  (gelezen 2521 keer)

crosswind

  • Junior Stato
  • Berichten: 23
  • **
    • Bekijk profiel
Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Gepost op: 27 februari 2017, 09:18:09 »
Goedemorgen,

Ik weet niet of de vraag al gesteld is, heb het forum doorgelezen , maar niet kunnen vinden; mijn vraag is of het mogelijk is om een subwoofer en versterker aan te sluiten op het bestaande blue en me systeem?

Ik heb er nu het interscope systeem in zitten met subwoofer onder de stoel, maar dat ding kan beter als fohn ofzo gebruikt worden.

Ik hoop dat iemand hier antwoord op heeft :)

Gr. Robin.

Martn

  • Senior stato
  • Berichten: 399
  • ***
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #1 Gepost op: 27 februari 2017, 13:12:59 »
Heeft volgens mij niets te maken met Blue & Me. :) Ik heb ook gewoon een andere subwoofer dan het Interscope systeem. Weet echter niet of je de zelfde aansluiting zou kunnen gebruiken, maar dat lijkt me wel.
Abarth 595 Competizione

LaBestiaNera

  • Membro D'Oro
  • La Bestia Nera
  • Berichten: 1.244
  • Moderatore Globale
  • *****
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #2 Gepost op: 27 februari 2017, 13:31:16 »
Als je betere kwaliteit wil, kan je het beste beginnen met de headunit. Die is niet al te best qua kwaliteit. Schijnt dat je met een betere headunit ook de interscope beter kan laten klinken.
Nero Carbonio Abarth 500 (12/2009). SaVaLi Chip 175PK/280Nm. Airrex onderstel met Airlift Performance 3H Digital Control en showinstall, Pogea Racing Carbon Motorkap, Pogea Racing XCUT 18" Gold, BMC Filters, MM Bombardone 2.0, Climate Control, Panoramadak, Zwart Leer, S4 lights, Koshi Carbon parts

crosswind

  • Junior Stato
  • Berichten: 23
  • **
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #3 Gepost op: 28 februari 2017, 08:26:18 »
@ Martn, ok, maar heb je de sub op de originele headunit, of heb je dat allemaal ook vervangen?  en is het dan niet zo dat als ik de headunit vervang, de usb etc niet meer te gebruiken is? nu zou dat geen ramp zijn, want de die zal wel op de nieuwe unit zitten, maar dan zal er ook een ander frame geplaatst moeten worden toch?


crosswind

  • Junior Stato
  • Berichten: 23
  • **
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #4 Gepost op: 07 maart 2017, 09:13:40 »
Iemand nog een antwoord op mijn vraagjes?  :)

Martn

  • Senior stato
  • Berichten: 399
  • ***
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #5 Gepost op: 07 maart 2017, 14:13:59 »
Zijn op de zelfde head unit, dus alles werkt nog zoals het bedoelt is. Heb het door een audio-gast laten doen, moet je niet door mij laten doen :P Geen idee hoe het zit als je andere dingen aanpast.

crosswind

  • Junior Stato
  • Berichten: 23
  • **
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #6 Gepost op: 07 maart 2017, 17:05:28 »
Top, ik ga een afspraak maken bij een prof. inbouwer, als ik t moet doen , hebben we straks een abarth bbq...dat is ook jammer.  :)


Martn

  • Senior stato
  • Berichten: 399
  • ***
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #7 Gepost op: 07 maart 2017, 17:55:41 »
Haha ja slim plan! Bij mij moest ook worden gefixt dat hij automatisch zou uitschakelen, anders trekt hij de accu leeg. Kost me ook te veel tijd om zelf te doen, betaal er liever iemand voor.

crosswind

  • Junior Stato
  • Berichten: 23
  • **
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #8 Gepost op: 08 maart 2017, 12:17:35 »
Dat zal dan wel met de remote te maken hebben, die zal wel niet op de originele unit zitten, ik denk dat ik dan maar voor een unit van Alpine ga.

DannyBanden

  • Nuovo Arrivato
  • Berichten: 5
  • *
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #9 Gepost op: 25 mei 2017, 17:51:31 »
Zijn op de zelfde head unit, dus alles werkt nog zoals het bedoelt is. Heb het door een audio-gast laten doen, moet je niet door mij laten doen :P Geen idee hoe het zit als je andere dingen aanpast.

Ik zou ook niet weten hoe haha, ik laat het ook altijd aan prof's over!
Iedereen die langzamer rijdt dan ik is een idioot.
Iedereen die sneller rijdt dan ik is een maniac!

crosswind

  • Junior Stato
  • Berichten: 23
  • **
    • Bekijk profiel
Re:Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #10 Gepost op: 26 mei 2017, 07:06:36 »
Ik heb het inmiddels laten inbouwen en het stelt niks voor, als je versterker voorzien is van een high/low input kan de versterker en sub gewoon op het originele systeem worden aangesloten.
De sub kan dan geregeld worden via de fader van de radio.

Ik ben er blij mee, klinkt 100x beter dan dat bagger geluid wat uit die Tupperwarebox komt onder de stoel. Ik heb wel de deuren extra laten bekleden met silentcoat om resoneren tegen te gaan.


richardO

  • Nuovo Arrivato
  • Berichten: 2
  • *
    • Bekijk profiel
Re: Sub + Versterker aansluiten op het originele B&M systeem.
« Reactie #11 Gepost op: 04 april 2019, 07:55:09 »
Je kunt ook een Active subwoofer aansluiten van Eton move m10 of m12 .sluit je aan op de luitspreker draad linker kant ,
En dan trek je een + kabel met een zekering van de accu naar je kofferbak en de - kabel sluit je aan op de karosserie.Uitschakelen doet de subwoofer vanzelf .
en je hebt een beter geluid.

Mvg richard


xx
Interscope sub en b&me usb probleem

Gestart door kho Gepost op Blue & Me / uConnect / I.C.E

2 Reacties
1128 Gelezen
Laatste bericht 04 november 2017, 13:36:50
door Malossi
xx
abarth subwoofer aansluiten?

Gestart door witje Gepost op Blue & Me / uConnect / I.C.E

2 Reacties
2350 Gelezen
Laatste bericht 19 november 2015, 08:46:52
door witje