Auteur Topic: blue&me koppelt niet aan auto  (gelezen 5729 keer)

sergenn

blue&me koppelt niet aan auto
« Gepost op: 06 september 2013, 17:34:10 »
Beste leden.
Ik heb geprobeerd mijn tom tom blue&me te koppelen aan de blue&me van mijn auto. Iedere keer nadat ik de code invoer krijg ik op mijn tomtom de melding van registratie mislukt, 2 tellen daarna zegt het vrouwtje van voice control welkom en staat er op mijn boardcomputer welkom tomtom blue&me maar hij koppelt hem niet. Ik ben ondertussen bij 2 dealers geweest bij 1 werd ik niet eens geholpen ik moest een afspraak maken omdat het volgens die monteur aan mijn auto ligt en dat ze het moeten onderzoeken :-\ bij andere werd er gezegt dat ik een tomtom blue&me 2 heb en die kan je niet koppelen aan oudere moddelen abarth wat in mijn oren als bullshit klinkt. Ik heb geen idee meer wat ik kan doen. Misschien hebben jullie een tip of idee


andranin

  • Senior stato
  • Berichten: 269
  • ***
    • Bekijk profiel
Re:blue&me koppelt niet aan auto
« Reactie #1 Gepost op: 07 september 2013, 13:59:38 »
Had ik ook en heb toen een bleu&me update gedaan en toen ging het wel ;)
Abarth Punto Evo: HG intake - K&N open airfilter - Forge Blow Off Valve - Skytune custom made open exhaust - Remap by BR-Performance -
G-Tech shortshifter - Forge intercooler

JuifAbarth

  • Junior Stato
  • Berichten: 69
  • **
    • Bekijk profiel
Re:blue&me koppelt niet aan auto
« Reactie #2 Gepost op: 08 september 2013, 10:50:46 »
Welke telefoon heb je ?

JuifAbarth

  • Junior Stato
  • Berichten: 69
  • **
    • Bekijk profiel
Re:blue&me koppelt niet aan auto
« Reactie #3 Gepost op: 08 september 2013, 10:54:39 »
Je kan hier kijken als je telefoon wel compatibel is met Blue&Me http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx?brand=fiat&lang=en#/support/compatibilitaCellulari/

Bij mij werkt alles buiten de sms lees functie

sergenn

Re:blue&me koppelt niet aan auto
« Reactie #4 Gepost op: 08 september 2013, 17:54:22 »
Daar ben ik weer na weekendje duitsland.
Ik heb alles geupdate zelfs blue&me van me auto via usb. Nog steeds wilt hij het niet doen

davey400

  • Senior stato
  • Berichten: 702
  • ***
    • Bekijk profiel
Re:blue&me koppelt niet aan auto
« Reactie #5 Gepost op: 09 september 2013, 10:55:23 »
Heb hetzelfde gehad. Zelf niet kunnen oplossen.
Was frustrerend. ;)
Is uiteindelijk opgelost door Vireo in Houten, met een speciale aangepaste Alfa firmware schijnbaar. (Dat is tenminste wat ze mij hebben verteld.)
Bij het starten van de TomTom komt er standaard ook een Alfa Romeo logo, maar dat heb ik natuurlijk weer uitgezet...

Ik zou dus eens contact met hen opnemen.
Yeehaa!

Iceman

Re:blue&me koppelt niet aan auto
« Reactie #6 Gepost op: 19 januari 2014, 14:50:03 »
Je kan hier kijken als je telefoon wel compatibel is met Blue&Me http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx?brand=fiat&lang=en#/support/compatibilitaCellulari/

Bij mij werkt alles buiten de sms lees functie
En als je telefoon er niet bij staat gaat het nooit niet werken. ???

davey400

  • Senior stato
  • Berichten: 702
  • ***
    • Bekijk profiel
Re:blue&me koppelt niet aan auto
« Reactie #7 Gepost op: 27 februari 2014, 10:46:22 »
Tuurlijk wel; de lijst is de lijst met toestellen waarop getest is.
Niet getest wil niet zeggen dat e.e.a. niet werkt.


xx
huwaei vs blue&me

Gestart door hardtailracer Gepost op Blue & Me / uConnect / I.C.E

1 Reacties
2115 Gelezen
Laatste bericht 04 augustus 2015, 08:59:22
door davey400
xx
SD kaartmateriaal Blue&me

Gestart door abarthski Gepost op Blue & Me / uConnect / I.C.E

1 Reacties
2960 Gelezen
Laatste bericht 30 maart 2014, 17:55:01
door davey400
xx
Blue&me met Iphone 5 ??

Gestart door Romeo Gepost op Blue & Me / uConnect / I.C.E

3 Reacties
3588 Gelezen
Laatste bericht 05 april 2013, 23:54:34
door Romeo
xx
Blue&Me (navigatie) issues

Gestart door JP Gepost op Blue & Me / uConnect / I.C.E

5 Reacties
4221 Gelezen
Laatste bericht 30 maart 2012, 21:56:26
door Rob