Auteur Topic: 2023 Abarth 595/695.  (gelezen 256 keer)

The Pretender

  • Junior Stato
  • Berichten: 69
  • **
    • Bekijk profiel
2023 Abarth 595/695.
« Gepost op: 03 november 2022, 12:17:24 »
DE NIEUWE ABARTH-ASSORTIMENT: TWEE ICONISCHE ZIELEN, TWEE NIEUWE PACKS EN EEN NIEUWE LEGENDARISCHE ORANJE LIVERY. EENVOUDIG IN TE STELLEN, GEMAAKT VOOR DE PLEZIER!

Creëer uw Abarth in slechts 3 stappen: kies de ziel, Turismo of Competizione, de kleur en voltooi hem met de Packs.
Eenvoud op zijn best.

De nieuwe kleurstelling van Orange Racing maakt zijn debuut, een kleur die voortkomt uit de combinatie van de iconische rode en gele Abarth, geïnspireerd door de racewereld en de historische Fiat 131 Racing Volumetric Abarth.

Tot 30 november wordt Abarth 595 aangeboden met een promotionele lening van € 249 / maand (*).​

Het configureren van de nieuwe, opwindende en tegelijkertijd exclusieve Abarth was nog nooit zo eenvoudig, dankzij de nieuwe intuïtieve en innovatieve klantervaring van het merk.
Het nieuwe Abarth-gamma is geoptimaliseerd volgens de strategie van "eenvoud en klanttevredenheid".

Het duurt maar een paar minuten om uw eigen Abarth op maat te maken, alsof het een Italiaans haute couture-pak is, gebaseerd op persoonlijke behoeften en smaken.​

U kunt het adrenalineniveau instellen door te kiezen tussen de 165 pk sterke Abarth 595 of de 180 pk sterke Abarth 695. Beide versies bieden opwindende prestaties, een brullende uitlaat, een oneerbiedige en speelse maar gedurfde stijl en natuurlijk een hoog niveau van rijplezier.

U kunt dan kiezen tussen twee zielen, Turismo of Competizione, beschikbaar voor beide motoren en in hatchback- en cabrio-versies.

U kunt het adrenaline niveau instellen door te kiezen tussen de 165 pk sterke Abarth 595 of de 180 pk sterke Abarth 695.
Beide versies bieden opwindende prestaties, een brullende uitlaat, een oneerbiedige en speelse maar gedurfde stijl en natuurlijk een hoog niveau van rijplezier.

U kunt dan kiezen tussen twee zielen, Turismo of Competizione, beschikbaar voor beide motoren en in hatchback- en cabrio-versies.​

Zodra deze spannende eerste stap is voltooid, kunt u uw aangepaste versies configureren dankzij twee iconische pakketten. Ze doen meteen denken aan de legendarische Scorpio-tuningkits, die in de jaren zestig standaardvoertuigen omvormden tot onverslaanbare raceauto's.

De twee pakketten weerspiegelen de kernwaarden van het merk Performance en Style:

Tech: ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar geavanceerde technologie, inclusief een 7-inch Navi en Clima auto.

Comfort: ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar premiumfuncties om op te vallen bij elke gelegenheid , biedt een Beats-geluidssysteem en Xenon-koplampen.​

Ten slotte kunt u uw favoriete kleur kiezen om de configuratie van uw nieuwe Abarth te voltooien.
Bij zijn debuut de nieuwe "Orange Racing"-kleurstelling, geboren uit de combinatie van geel en rood, de iconische kleuren van het merk.
Het is de essentie van het Abarth-embleem en vertegenwoordigt de kleuren die de Scorpion legendarisch hebben gemaakt.
Kortom, de kleur van alle Abarth-instincten.

De gedurfde en boeiende kleur, waarvan de naam doet denken aan de racewereld, roept ook de historische band op tussen het merk en de Fiat 131 Racing Volumetric Abarth, geproduceerd in een beperkte oplage met een Orange Racing 255-kleurstelling.

Ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe assortiment biedt FCA Bank klanten een uniek financieel voorstel, het is namelijk mogelijk om met een voorschot van slechts 249 euro per maand* achter het stuur van de Abarth 595 te kruipen* en na vier jaar kunt u kies wanneer het contract afloopt, tussen drie verschillende opties: de auto vervangen door een nieuwe te kopen, de auto houden door de Laatste Resterende termijn te betalen of te herfinancieren, of hem terug te geven.
De aanbieding is geldig t/m 30 november.​


(*) Abarth 595 165cv Prijslijst € 26.800 (excl. IPT en ELT), promo € 25.500. Bv FCA Banklening: Voorschot € 4.730,00 - looptijd 49 maanden, 48 maandelijkse termijnen van € 249,00 (inclusief SEPA incassokosten € 3,50 / termijnbetaling).
Laatste Resttermijn gelijk aan Toekomstige Waarde € 12.426,14 - Totaal Kredietbedrag € 21.461,86 (inclusief voorrijkosten € 325, zegels € 16, Identicode € 235 en Bandenpolis € 115,86).
Kosten voor het opsturen van een papieren rapport € 3 / jaar. Rente € 2.748,28 - Totaal verschuldigd bedrag (exclusief voorschot) € 24.390,14 - Vast TAN 3,95% - APR 5,43%.
Alleen bij inlevering van het voertuig op de contractueel overeengekomen termijn, wordt een meerprijs van meer dan € 0,05/km in rekening gebracht als het voertuig de maximale kilometerstand van 60.000 km heeft overschreden FCA Bank-aanbieding onder voorbehoud van goedkeuring.
There are Pretenders among us.....
Geniuses with the ability to become anyone they want to be.