Auteur Topic: "Huisregels" Abarthforum.nl  (gelezen 7381 keer)

Sunrise

  • Membro D'Oro
  • Het mooie Brabantse land
  • Berichten: 1.369
  • Moderatore Globale
  • *****
    • Bekijk profiel
    • Abarth Club Holland
"Huisregels" Abarthforum.nl
« Gepost op: 06 april 2011, 15:38:53 »
Beste forumleden,

De Amministratore en Moderatore Globale van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder topic, avatar en/of bericht direct te controleren. Doordat u ingestemd heeft met de voorwaarden erkent u dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de Amministratore of van de  Moderatore Globale (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). De Amministratore en Moderatore Globale kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

U geeft verder aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georiŽnteerde of andere stuitende berichten plaatst of in avatar's gebruikt. Verder dient u zich te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als u zich niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van de Amministratore en Moderatore Globale niet volgt, kunt u meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel uw service provider op de hoogte worden gesteld van uw gedrag. Het IP adres van uw computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de website te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op uw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt. Doordat u deze voorwaarden heeft geaccepteerd stemt u er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder uw toestemming. De Amministratore en Moderatore Globale van de site zijn niet aansprakelijk voor hack-pogingen die het gevolg hebben dat er eventuele informatie bekend wordt aan derden. Het e-mail adres welke u opgeeft wordt alleen gebruikt voor het bevestigen van uw account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als u uw wachtwoord verloren bent.

De Amministratore en Moderatore Globale van dit forum hebben ten alle tijde het recht alle topic's, avatar's en/of berichten te verwijderen, te bewerken, of verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en berichten te sluiten zonder opgaaf van reden op het moment dat zij dit passend vinden. Indien u het niet eens bent met het beheer door de Amministratore of Moderatore Globale van dit forum is correspondentie hierover alleen mogelijk via pb (persoonlijk bericht) naar de Amministratore of de Moderatore Globale en niet via berichten op het forum.

Tevens hebben Amministratore en Moderatore Globale van dit forum ten alle tijde het recht om, account's welke gedurende een langere periode geen berichten plaatsen, te verwijderen, ook hier nogmaals zonder opgaaf van reden.

Met vriendelijke groet,
de Amministratore & Moderatore Globale
« Laatst bewerkt op: 06 april 2011, 20:34:32 door Sunrise »
Heb: Abarth Grande Punto SSS, Nero Edizione
Had: Fiat GP Sportsound Bolero Rosso